HINGSTAR

Qurinell 1274

Quaterback-Ampere

Född 2008 – 166 cm (SWB)

Ägare; Malin Rinné, Sundsmåla Gård AB

Uppfödare; Sundsmåla Gård AB

Godkänd i Sverige och Oldenburg

Qurinell utmärkte sig redan 2011 vid 3-årstest med dubbeldiplom i hoppning och dressyr och med 50 poäng på sina gångarter. 2012 gjorde Qurinell sitt 70-dagars prov i Neustadt Dosse, där han vann hingst provet totalt och blev bästa dressyr hingst med totala topp poängen 8.80. Vid slutprovet fick han 8,5 för skritt, 9,0 för trav, 9,0 för galopp och 9,5 för sin fina ridbarhet. Hans dressyrindex vid 70-dagars provet var det högsta i gruppen, 138,0.

Fadern Quaterback är mycket framgångsrik i både sport och avel över hela världen. På hingstpremieringar, fölchampionat och auktioner har avkommor visats med stor framgång och hittills har 43 söner godkänts i olika avelsförbund. På auktionerna säljs hans avkommer för topp noteringar. Quaterbacks mor St.Pr.St. Passionata kommer ur en fenomenalt förärvningssäker stofamilj med idel statspremieston. Mormodern, Elitstoet Poesie, vann championatet för 5- och 6-åriga ston i Warendorf och är även mor till de välkända tävlingshästarna Poetin, Prinzessin och till de godkända hingstar Samba Hit I, II, III, IV och V.

Modern till Qurinell är Cavatina som tillhör stofamilj 20 Corry familjen. Cavatina har två avkommer som visats på 3-årstest och bägge tilldelats diplom. Mormors mor Cavaletti är ett diplomsto som 3-åring vann Kungakannan och hon är helsyster med den godkända hingsten Cavalotti 664

SE LÄNK TILL LÖVSTA SEMINSTATION HÄR

Qurinell 1274 Galopp